Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολές εντός Αθηνών

Για την κεντρική Αττική ( Αθήνα,Πειραιάς και προάστια Αθηνών) η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 350€ και γίνεται με δικό μας μεταφορικό μέσο. Για παραγγελίες κάτω των 350€ το ενδεικτικό κόστος κόστος αποστολής είναι 15€- 25€ (ανάλογα την απόσταση προορισμού, τον όροφο αλλά και τον όγκο των εμπορευμάτων).
Η αποστολή αφορά εναπόθεση των προϊόντων στον όροφο της οικίας ή του χώρου που θα μας υποδείξετε κατά την παραγγελία. Παρακαλούμε σημειώστε πως τα πράγματα της παραγγελίας σας θα πρέπει να χωράνε από το κλιμακοστάσιο της οικίας σας. Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση γίνεται μέχρι το ισόγειο.

Εάν το προϊόν το οποίο αγοράσατε ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία(π.χ. Προσφορά) τότε ενδέχεται να υπάρξει έξτρα χρέωση για κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχονται (π.χ. συναρμολόγηση). Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης είναι μεγαλύτερης απόστασης των 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας ( Αθήνα,Πειραιάς και προάστια) παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Οι αποστολές εμπορευμάτων εκτός Αττικής καλύπτονται από πρακτορεία μεταφορών και το κόστος αποστολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας και υπάρχει χρέωση μεταφορικών εξόδων από το πρώτο Ευρώ. Η χρέωση αποστολής σε προορισμούς εκτός Λεκανοπεδίου (Αθηνών και προαστίων έως και 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας) περιλαμβάνει την αποστολή από την Αθήνα μέχρι το κεντρικό πρακτορείο του νομού της τοποθεσία σας και παραλαβή των εμπορευμάτων από το πρακτορείο.

Μπορούμε να αποστείλουμε δωρεάν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει σε πρακτορείο- συνεργάτη μας ή να μας υποδείξετε εσείς πρακτορείο δικής σας προτίμησης (Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πρακτορείο που καλύπτει τη δική σας περιοχή και να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με κόστος και παρεχόμενων υπηρεσιών www.cargo-greece.gr ).

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελία σας και ανεξαρτήτως προορισμού ( εντός και εκτός Αττικής) ισχύει ο ίδιος χρόνος παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διάστημα 4 - 8 ημερών. Υπάρχουν περιπτώσεις σε ειδικές παραγγελίες (π.χ. ντυμένα κρεβάτια) που ενδεχομένως να αυξηθεί ο χρόνος της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα για οποιαδήποτε αλλαγή ενδεχομένως να προκύψει.


Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να έρθω να παραλάβω την παραγγελία μου;

Φυσικά και γίνεται να έρθετε να παραλάβετε εσείς από την έδρα μας που βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 38 στο περιστέρι Αττικής. Αρκεί βέβαια να κλείσετε ένα ραντεβού, να μας ενημερώσετε για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας!

Τι περιλαμβάνει η αποστολή ενός προϊόντος.

Στη δωρεάν αποστολή ( Αθήνα,Πειραιάς και προάστια Αθηνών) αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε το καινούριο στρώμα ή το κρεβάτι όπου εσείς μας υποδείξετε. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε φροντίσει να απομακρύνετε το παλιό σας στρώμα ή το κρεβάτι σας.

Υπηρεσία Απόρριψης παλιού στρώματος

Δεν διατίθεται τέτοια δυνατότητα. Για την απόρριψη του παλιού σας στρώματος καλείτε στον Δήμο της περιοχής σας ώστε να σας ενημερώσουν για το τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Εξακολουθείτε να έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα στο 210 9317210 για να βοηθήσουμε!

Δημιουργία νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό;
Εισέλθετε Ή επαναφέρετε τον κωδικό σας