Καλώς ήλθατε στη Sleep House!

Μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που κατασκευάζει στρώματα. Είμαστε μια οικογένεια που ασχολείται με το εμπόριο και την κατασκευή στρωμάτων, από το 1960.

Ξεκινήσαμε από ένα μικρό κατάστημα, όπου οι ιδρυτές μας έφτιαχναν και εμπορευόντουσαν τα πρώτα στρώματα. Όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε και, πλέον, πουλάμε στρώματα, κρεβάτια, μαξιλάρια και πολλά άλλα είδη για τον ύπνο και, μέσω της ιστοσελίδας μας, σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι, γιατί έχουμε, υψηλής ποιότητας, στρώματα σε πολύ καλές τιμές, οι οποίες ανταποκρίνονται σε κάθε «τσέπη», αλλά και για κάθε χρήση. Δεν έχει σημασία εάν αγοράζετε στρώμα και κρεβάτι για τον εαυτό σας, για ένα δωμάτιο φιλοξενίας, για το παιδί σας, εάν έχετε πρόβλημα μέσης ή όχι, εάν κοιμάστε με κάποιον σύντροφο ή όχι, εάν θέλετε έξτρα χώρο στον ύπνο σας ή εάν προτιμάτε υποαλλεργικά υλικά. Ό,τι χρειαστείτε, το έχουμε εμείς, εδώ, στη Sleep House.

Η διαδικασία αγοράς του στρώματός σας είναι, πλέον, απλή, μέσα από το site μας, στο οποίο έχουμε αναπτύξει διάφορα φίλτρα και, μέσα από 3-4 κλικ, έχετε την τελική σας επιλογή όσον αφορά την αγορά του καινούριου σας στρώματος. Εάν προτιμάτε να δοκιμάσετε από κοντά πριν αγοράσετε, κανένα πρόβλημα! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο φυσικό μας κατάστημα. Εκεί, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το νέο σας στρώμα ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικά δείγματα που έχουμε στους πλήρεις εκθεσιακούς μας χώρους. Η παράδοση εντός Αθηνών γίνεται με δικά μας μέσα, ενώ στους προορισμούς εκτός Αττικής, μεταφορικές εταιρείες αναλαμβάνουν να φέρουν το προϊόν που έχετε αγοράσει στην πόρτα σας, άμεσα και με ασφάλεια.

Φυσικά, δεν πουλάμε στρώματα μόνο για οικιακή χρήση, αφού παρέχουμε ειδικές τιμές και πλούσια γκάμα για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και χώρους Airbnb.

Δημιουργία νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη Λογαριασμό;
Εισέλθετε Ή επαναφέρετε τον κωδικό σας