acce
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
 
cat

Προστατευτικό κάλυμμα στρώματος - Γιατί είναι σημαντικό

person Δημοσιεύτηκε από: Sleep House list Σε: Ύπνος

Ένα στρώμα μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά πράγματα μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας. Έτσι εφόσον επιλέξαμε το στρώμα των ονείρων μας θα ήταν πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε την “επένδυση” μας.

Ένα στρώμα μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά πράγματα μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας. Έτσι εφόσον επιλέξαμε το στρώμα των ονείρων μας θα ήταν πολύ σημαντικό  να προστατεύσουμε την “επένδυση” μας.

Ένα προστατευτικό κάλυμμα μπορεί να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του στρώματος σας καθώς το προστατεύει από διάφορους αρνητικούς παράγοντες όπως σκόνη, βρωμιά, λεκέδες και πολλά άλλα. Αυτά τα καλύμματα είναι επίσης υποαλλεργικά, αντιμικροβιακά και προστατεύουν το στρώμα αλλά και εσάς από τα ακάρεα. Σε πολλές περιπτώσεις η χρήση ενός καλύμματος λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας και για μικροσκοπικά έντομα όπως ο κοριός να εισχωρήσουν μέσα στο στρώμα.

Όπως και στα στρώματα έτσι και τα προστατευτικά καλύμματα παράγονται σε διάφορες διαστάσεις ώστε να ταιριάζουν σε κάθε στρώμα. Ακόμα και σε βρεφικά στρώματα κούνιας. Τα περισσότερα προστατευτικά καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο και αυτό μας βοηθάει να τα κρατάμε φρέσκα και καθαρά.

Όλα τα προστατευτικά καλύμματα έχουν λάστιχα ώστε να εφαρμόζουν πλήρως στο στρώμα καλύπτοντας και τις 5 πλευρές του. Η μόνη που μένει εκτός είναι εκείνη που κοιτάζει το πάτωμα. Χωρίζονται σε δύο τύπους. 

Προστατευτικό κάλυμμα καπιτονέ

Το συγκεκριμένο προστατευτικό κάλυμμα αποτελείται από ένα ενισχυμένο ύφασμα που είναι πιο παχύ από σεντόνι και προστατεύει το στρώμα μας σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όλα τα παραπάνω που αναφέραμε εκτός από οτιδήποτε υγρό και σωματικές εκκρίσεις (όπως είναι ο ιδρώτας). 

Δείτε εδώ προστατευτικά καλύμματα καπιτονέ.

Προστατευτικό κάλυμμα αδιάβροχο

Σε αυτή την κατηγορία το κάλυμμα περιέχει από την μέσα πλευρά του ένα φιλμ αδιαβροχοποίησης ώστε να κρατάει στεγνό τον πυρήνα του στρώματος μας. Μπορεί να κρατάει οποιοδήποτε υγρό αλλά ταυτόχρονα είναι διαπνέον για να μη μας ζεσταίνει όταν κοιμόμαστε. Αποτελεί το μέγιστο τοίχος ασφάλειας για το στρώμα μας. 

Δείτε εδώ προστατευτικά αδιάβροχα καλύμματα 

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απριλίου Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

Δημιουργία νέου Λογαριασμού

Name
LName
Έχετε ήδη Λογαριασμό;
Εισέλθετε Ή επαναφέρετε τον κωδικό σας