Το πως κοιμάσαι αποκαλύπτει τον τύπο της προσωπικότητας σου

sleep-position

  1. Εάν δε μπορείς να κοιμηθείς χωρίς να κολλήσεις τα γόνατα ενώ κοιμάσαι πλάγια, τότε είσαι ένα ήρεμο και αξιόπιστο άτομο. Δεν είναι εύκολο να σε προσβάλουν και δεν φοβάσαι το μέλλον. Χαμογελάς ακόμα και το πιο μουντό πρωινό  και μπορείς να προσαρμόζεις στα μέτρα σου οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί και να βρίσκεις λύση.
  2. Εάν κοιμάσαι περισσότερο στην εμβρυακή στάση, τότε έχεις την ανάγκη να νιώθεις προστασία, κατανόηση αλλά και να νιώθεις πως σε συμπαθούν οι γύρω σου. Με το να κουλουριάζεις το σώμα σου κατά αυτό τον τρόπο, προσπαθείς να αποκοπείς από κάθε είδους πρόβλημα που έχεις τριγύρω.  Οι πιθανές ενασχολήσεις που σου αρέσουν είναι να ζωγραφίζεις, να μαθαίνεις χορό  ή να έχεις δικό σου μπλογκ.
  3. Αν κοιμάσαι με το στομάχι προς το κρεβάτι, δηλαδή μπρούμητα, με τα πόδια και τα χέρια σου ανοιχτά τότε είσαι γεννημένος ηγέτης. Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και να έχεις τάξη τόσο στην προσωπική σου όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Πολύ πιθανόν να σχεδιάζεις τα πάντα από πριν και σε καμία περίπτωση δε σου αρέσουν οι εκπλήξεις. Η ικανότητα που έχεις να διατηρείς το αίσθημα της υπευθυνότητας σε κάνει να ξεχωρίζεις με ότι κι αν καταπιαστείς.
  4. Εάν κοιμάσαι ανάσκελα τότε πιθανότατα είσαι ένας θετικός άνθρωπος που αγαπάει τη ζωή, που έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο και αγαπά την καλή παρέα. Δουλεύεις με υπομονή και επιμονή, είσαι λίγο βιαστικός και σου αρέσει πάντα να λες την αλήθεια στους άλλους. Συνήθως όσοι κοιμούνται σε αυτή τη στάση τότε είναι δυναμικές προσωπικότητες.
  5. Εάν κοιμάσαι σαν στρατιώτης που κάθεται προσοχή, ανάσκελα, με τα χέρια παράλληλα στο σώμα τότε είσαι ένα άτομο που που είναι αρκετά ισορροπημένο και γνωρίζει πολύ καλά τους στόχους που θέλει να πετύχει και κάνει τα πάντα γι αυτό. Μπορεί μερικές φορές να είσαι αυστηρός και απαιτητικός, αλλά πιο πολύ από τον εαυτό σου παρά για τους γύρω σου.
  6. Εάν κοιμάσαι με το ένα πόδι λυγισμένο προς το κεφάλι, τότε οι πιθανότητες είναι να είσαι ένας αρκετά ασταθής χαρακτήρας με πολλές αλλαγές στην διάθεση σου. Σου αρέσει η περιπέτεια και οι απρόβλεπτες καταστάσεις. Το να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα αριθμό πραγμάτων, είναι κάτι δύσκολο για εσένα. Προτιμάς τη σταθερότητα, την ηρεμία και τη διαύγεια στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική σου ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *