Πως θα καταλάβετε πως το στρώμα σας θέλει αλλαγή

allagi-stromatos

Το πότε ακριβώς πρέπει να αλλάξουμε το στρώμα μας είναι λίγο πολύ ρίσκο. Μπορείτε να περιμένετε πολύ και να καταλήξετε με ένα ελατήριο να σας τσιμπάει την πλάτη ή απλά να το αλλάξετε πριν την ώρα του και ενώ έχει ακόμα πολλά χρόνια καλής λειτουργίας.

Δεν υπάρχει 100% συγκεκριμένη ημερομηνία που πρέπει να αλλάξετε το στρώμα σας. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν και θα σας πουν στα σίγουρα εάν πρέπει να αλλάξετε το στρώμα σας.

«Σακούλιασμα»

Ρίξτε μια καλή ματιά στο στρώμα σας. Εάν υπάρχουν έντονες λακκούβες, σακουλιάσματα ( πολύ χαλαρά σημεία πάνω στην επιφάνεια του στρώματος) ή αποτυπώματα, τα οποία μένουν αφού σηκωθείτε, τότε έχετε σοβαρές ενδείξεις πως τα υλικά που έχει μέσα το στρώμα έχουν αρχίσει να συμπιέζονται από την χρήση και ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Κακής ποιότητας ύπνος

Εάν στριφογυρίζετε πλευρό χωρίς να μπορείτε να βολευτείτε σε ένα σημείο είναι επειδή το στρώμα σας δεν σας παρέχει την κατάλληλη στήριξη που πρέπει. Εάν το στρώμα σας δεν μπορεί να υποστηρίξει το σώμα και τη μέση σας σωστά, μπορεί όλο αυτό να σας οδηγήσει σε πολύ κακό ύπνο έως και να μένετε ξάγρυπνοι. Ώρα λοιπόν για ένα νέο στρώμα!

Πόνοι όταν ξυπνάτε

Εάν ξυπνάτε και έχετε πόνους στους μύες, στη μέση ή σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος, οι οποίοι εξαφανίζονται κατά τη διάρκεια της μέρας, τότε είναι ένα ισχυρό στοιχείο το ότι το στρώμα σας θέλει αλλαγή. Πολύ πιθανό οι πόνοι αυτοί να προέρχονται από το ότι δεν κοιμάστε καλά το βράδυ λόγω του ότι δεν έχει καλή υποστήριξη το στρώμα σας.

Πάνω από 8 χρόνια

Θυμάστε πότε αγοράσατε το στρώμα σας; Μπορεί να είναι εξωτερικά σε αρκετά καλή κατάσταση ύστερα από 8 χρόνια. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι στην αρχική κατάσταση την οποία το αγοράσετε άρα κατ’ επέκταση να μην σας ξεκουράζει και να σας υποστηρίζει όπως θα έπρεπε. Ακόμη σημαντικότερο είναι το γεγονός πως όσο «νοικύρηδες» και να είμαστε το στρώμα μας μαζεύει σκόνη, νεκρά κύτταρα από το δέρμα μας και όλα αυτά συσσωρεύονται σε ένα σημείο. Στο εσωτερικό. Εάν λοιπόν δεν σας αρκεί αυτό το επιχείρημα για να αγοράσετε τώρα ένα καινούριο στρώμα τότε δεν θα σας πείσει τίποτε άλλο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *